Alberta Martí

Fundadora de Beti Martí Estètica Holística en el 1993.

Tècnica superior d’estètica i Cosmetòloga des de l’any 1988. He fet formació en Reflexologia podal, Reflexologia Tailandesa, Quiromassatge, Drenatge Limfàtic manual, Quiropràctica, Balneoteràpia, Cosmètica integral japonesa, Micropigmentació, Màster en  Tractaments Morfològics facials i corporals, Dietètica i Nutrició, tècniques en Maquillatge Professional i perfeccionament en bellesa integral dels peus.

Mestra de Reiki  Essencial, Reiki Tibetà i Reiki Karuna, formada en Bioenergia, Kinesiología Holística, PNL, Arquetips d’Eneagrama i he fet algun tastet en Bioneuroemoció, el mentoring i en Constel·lacions Sistèmiques.

He estat creadora i formadora del mètode Infocosmètica de l’empresa Energy i formadora de tècniques terapèutiques amb fang de l’empresa Mumian.

En l’any 2010 vaig rebre un reconeixement a la meva trajectòria d’empresa en la X Nit de l’Empresari de la CEPTA

Autora del llibre Manual de estética para feos i coautora del llibre de poesia Las Musas no duermen, bailan claqué bajo la Luna.

Alguna cosa meva:

La vida m’enamora. M’agrada passejar per la platja i fer senderisme a la muntanya, llegir i escriure, sóc inquieta i m’encanta investigar. Em reconec creativa, meditativa i apassionada de la gent.