Anna Estévez 

Graduada per l’Escola Superior de Medicina Tradicional Xinesa de Barcelona (en col·laboració amb les Universitats de Beijing i Yunnan, i el Col·legi Oficial de Metges de Tarragona), on vaig completar els estudis de 4 anys en Medicina Tradicional Xinesa i Acupuntura.

Membre núm. PR 3.112-11.807 de Practicioner s Register (Associació d’Acupuntors i professionals de la medicina tradicional xinesa)

He completat la meva formació amb tècniques d’Acupuntura Japonesa; més subtils i suaus comparades amb l’acupuntura xinesa tradicional com el Mètode del Dr. Manaka, Teràpia de Meridians i Engaging Vitality – Tècniques de palpació aplicades a la Medicina Tradicional d’l’Est Asiàtic.

La meva pràctica l’he centrada en els tractaments de fertilitat, salut femenina, alteracions emocionals i de la son i el dolor.

Durant el teu tractament et trobaràs en un ambient relaxant i agradable, et sentiràs escoltada i còmoda mentre recuperes el teu benestar gràcies a les tècniques mil·lenàries de la medicina xinesa.

Alguna cosa meva:

M’apassionen les excursions a la muntanya en família, muntar a cavall, inventar-me contes per l’hora de dormir, tenir una tassa de te calentó a les mans, les biblioteques, anar sola a prendre un te a una cafeteria amb un llibre, les façanes dels edificis antics, les obres de Monet, el Fengshui i l’ordre a casa.