Cristina Pérez

Diplomada en fisioteràpia a la UAB de Barcelona. Fa 13 anys vaig canviar de rumb i em vaig endinsar en el meravellós món de l’estètica.

Primer em vaig formar en tractaments de depilació amb llum polsada i fa un parell d’anys em vaig especialitzar en depilació làser de diode que és amb el que treball actualment. Treballo amb una màquina de làser de diode amb sistema de rastreig d’última generació que fa les delícies de les meves clientes (i dels meus clients) i jo feliç de poder ajudar a treure aquests pelets que moltes vegades creen complexos i no ens permeten ser feliços.

Fa un any també em vaig especialitzar en treballar amb aparatologia de dermapen i actualment realitzo tractaments facials amb productes coreans de les marques Ovaco i Silvia Moreno. T’agradaria fer-te una bbglow? Parla amb Beti i ens coneixem!

Alguna cosa meva:

Sóc una apassionada de la vida! Adoro un cafè acompanyat d’una bona conversa… o un bon llibre. M’encanta viatjar a qualsevol lloc! M’encanten els diumenges al camp amb la meva família. Aquestes estonetes on puc desconnectar i sentir el sol a la meva pell em donen la vida!