Mar Martori

Professora de música i musicoterapeuta.

La música és una part important en la meva vida, tant a nivell personal com professional, i m’agrada compartir-la de totes les maneres possibles.

L’essència de la música és l’escolta, és per això que és important aprendre a escoltar…,jo t’ajudo en aquest camí, i així escoltem sons externs i interns, des del sò d’un cotxe o moixò, com el batec del nostre cor o la respiració, i també la nostra part més profunda.

He realitzat Estudis Superiors de Música, especialitat Piano al Conservatori del Liceu, Màster en Musicoteràpia per la Universitat Ramon Llull. He fet la formació en GIM ( Guided Imagination Music) a la Universitat d’Alcalá de Henares. He assistit a diversos cursos de musicoteràpia amb diferents tècniques: Simon Procter (Nordoff-Robins), Arthur Hall ( Drum circle) entre d’altres.

He fet observacions a diferents centres (hospitals, centres psiquiàtrics, presons, centres ocupacionals…) a diverses ciutats de Califòrnia (USA), sota la direcció de la Dra M. Gimeno (University of New Paltz, NY). He impartit cursos d’estiu al Col.legi de Llicenciats i Doctorats en Filosofia i Lletres de Tarragona, a més de xerrades i tallers en diferents centres oficials. He treballat com a musicoterapeuta per l’Ajuntament de Reus, en el programa «Petitons», i també  amb els joves del Barri Gaudí; a la UEC (Unitat d’escolarització compartida) Aula 15 a Vila-seca, i  a totes les escoles d’Educació Especial de Tarragona.  He realitzat una col.laboració a la secció d’Oncologia de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus durant cinc anys. Des de 1997 treballo al Conservatori Professional de Música de Vila-seca com a professora de piano, pianista acompanyant de la secció de vent i com a musicoterapeuta, tant en la classe d’Introducció a la Musicoteràpia com en diferents tallers organitzats per l’AMPA. Com a musicotapeuta treballo al Taller d’adults de SOLC, a Tarragona..

Col.laboro amb el Centre Onada de Tarragona, en un treball de musicoteràpia i integració, conjuntament amb alumnes i professors del conservatori.També he col.laborat amb l’Hospital Joan 23 de Tarragona a la secció de Cures Pal.liatives. Realitzo diferents tallers de musicoteràpia en col.lectius sanitaris, educacionals, de benestar social i de creixement personal.
 

Alguna cosa meva:

M’encanta el mar, remar fent Paddle Surf, compartit amb els amics, amb aquella sensació de blau acaronant cos i ànima.
I també la terra, amb els canvis d’estacions i les flors que les acompanyen, junt amb els seus fruits.., assaborits amb la família.
Compartir estones, amb un bon vi, una activitat creativa, artística, o simplement badant…
Em captiven els somriures, les mirades sense paraules…I aquella sensació que el temps s’atura quan fas el que t’agrada…