Maria Elena Pàmies

Sanadora energètica i facilitadora de Constel·lacions Familiars
Coach personal i terapeuta especialitzada en temes d’identitat i gestió emocional
Treballo amb els meus clients per sanar bloquejos, desfer comportaments inconscients repetitius per poder aconseguir la vida que desitgen.
El meu acompanyament és respectuós, comprensiu i totalment confidencial.


Qué és una Constel·lació Familiar?

Una Constel·lació Familiar és un mètode terapèutic, desenvolupat per Bert Hellinger, que treballa directament amb l’inconscient, la part més profunda del nostre ésser.

És en aquest nivell, el de l’inconscient, on hi romanen els ancoratges negatius més forts, que ens exposen a sentiments dolorosos.
Es diu que el 70% dels problemes psicològics que ens afecten a tots provenen de la nostra història i la nostra relació familiar. El nen, per amor, adopta reaccions i suporta càrregues que no li corresponen i que dificultaran la seva vida adulta. Les constel·lacions familiars treuen a la llum ràpidament la dinàmica que causa el patiment i, si es donen les circumstàncies apropiades, les corregeix en el mateix moment.
La teràpia de les constel·lacions familiars destaca per la seva rapidesa. En una constel·lació, d’una durada mitjana aproximada d’una hora, surt a la llum i s’aborda el vertader tema causant del problema presentat pel client, en oposició a processos que poden durar anys en altres tipus de teràpies. D’aquí la seva importància com a eina terapèutica.

En el nostre centre, realitzem sessions individuals, amb una durada aproximada d’una hora.
L’abast del treball no es limita només a la persona que ha fet la seva constel·lació, sinó també al seu sistema familiar, ja que quan un element del sistema es mou, tots es recol·loquen alhora, trobant un nou i millor equilibri. 

Soc coach personal, terapeuta energètica i sistèmica. Treballo bloquejos inconscients i gestió emocional.

I com a mare d’una persona trans no binària, estic especialment interessada en l’acompanyament a mares que es troben en una situació semblant, per tal que puguin establir una connexió materno-filial profunda i honesta

Alguna cosa meva:

Soc matinera per vocació i dedico una hora a la meva rutina matinal: Meditació, exercici físic i escriptura.
Cada matí reviso els meus somnis (les fites que desitjo assolir a la vida) i defineixo quins passos faré durant el dia per apropar-m’hi.
Fent això (posant el focus diàriament en allò que desitjo de debò) he aconseguit resultats que abans eren impensables amb una gran facilitat.